Home / O nas / Mednarodno sodelovanje

Mednarodno sodelovanje

VZ Fizioterapevtika želi svojim študentom in akademskemu osebju ponuditi optimalno priložnost za razvoj kariere poti. S tem namenom se je VZ Fizioterapevtika vključila v program Erasmus +.

Vse člane akademskega zbora in študente VZ Fizioterapevtika vabimo, da nam sporočijo svoje poglede, želje, pričakovanja in lastne informacije ter izkušnje v zvezi s krepitvijo mednarodnega sodelovanja med partnerskimi institucijami.

  1. Mednarodno sodelovanje študentov in članov akademskega zbora VZ Fizioterapevtika želi svojim študentom in akademskemu osebju ponuditi optimalno priložnost za razvoj kariere poti. S tem namenom se bo VZ Fizioterapevtika vključevala v programe izmenjave (Erasmus +).
  2. Uporaba ECTS sistema v študijskem programu VZ Fizioterapevtika
  3. Predmeti študijskega programa so ovrednoteni po mednarodnem kreditnem sistemu (European Credit Transfer System – ECTS), programi pa so primerljivi s podobnimi na drugih visokošolskih zavodih v tujini, kar omogoča, da se bo študijski program učinkovito vključeval v medvisokošolsko oz. mednarodno izmenjavo študentk in študentov. Poleg tega bo omogočena izmenjava študentk in študentov tudi za potrebe praktičnega usposabljanja oz. izobraževanja.

Načrt za mednarodno sodelovanje

Vrh